top of page

ROUTE 2023

KIDSWALK      
18:45 UUR VERZAMELEN - 19:00 UUR STARTEN

ADULTWALK  

20.45 UUR VERZAMELEN - 21.00 UUR STARTEN

Ontdek de duistere kant van Hoorn tijdens de Halloween Horrorwalk. Deze angstaanjagende route neemt je mee door de enge steegjes en griezelige hoeken van de stad. Durf jij de angst te trotseren? Kom en beleef een onvergetelijke nacht vol huiveringwekkend vermaak!

VerzamelPunt

1. ROODE STEEN 

Dit jaar verzamelen we op de Roode Steen en eindigen we op de Vale Hen.

We verzamelen om 18:45 uur voor de Kids Walk en 20:45 uur voor de Adult Walk.

Ghostly Graveyard.jpg

Ghostly Graveyard

2. LANGE KERKSTRAAT

Stap binnen in een wereld van duisternis en onheil, waar de vervallen graven lijken te fluisteren en zwervende geesten tussen de grafstenen dwalen. 

Durf jij deze angstaanjagende begraafplaats te betreden en het onbekende onder ogen te zien? 

TRICK OR TREAT

3. NIEUWSTRAAT

Welkom in onze verleidelijke snoepkraam, waar elke lekkernij een sinistere verrassing kan bevatten. De verleidelijke zoetheid verbergt duistere geheimen, dus waakzaamheid is geboden. Want in onze wereld van zoete schijn is niets zoals het lijkt...

Trick or Treat.jpg
Teeth Terror.jpg

TEETH TERROR

4. NIEUWSTEEG / RAMEN

Komt u maar binnen... Klinkt het vriendelijk. Maar toch gierende zenuwen in je buik... "Gaat u maar zitten" – de pijn in je buik wordt erger, de stoel kantelt achterover. "Mond open!" En dan die snerpende hoge toon... je weet wat er gaat komen: die boor, die haakjes!

Durf jij onze praktijk te bezoeken voor een bloedstollend bezoek? 

Zombified Hero's

5. NIEUWSTRAAT

In films beschermen superhelden ons tegen gevaar, maar wat als zij het gevaar vormen? Tijdens een missie zijn ze in aanraking gekomen met zombies, nu zijn ze veranderd in het tegenovergestelde van goed.  

Durf jij door deze omgekeerde wereld te wandelen zonder geïnfecteerd te raken, of word je net als zij...?

Zombiefied Heros.jpg

Dracula's Dome

6. NIEUWE NOORD

Stap binnen in onze Dracula's Dome, waar duisternis overheerst en elke schaduw een mysterie verbergt. Binnen deze donkere wereld schuilt onheil en intrige achter elke hoek. Hier is niets wat het lijkt...

Durf jij de confrontatie aan?

Fear Streat

7. DUINSTEEG

Herinner je je die angstaanjagende film 'Fear Street'? Heb je hem bekeken, of overwon je je angst niet? Het maakt eigenlijk niet veel uit, want vanavond ontmoet je deze moordenaars toch. Durf je langs ze te lopen, of ben je nog steeds te bang?

Fear Street.jpg
The Walking Dead.jpg

THE WALKING DEAD

8. GROTE NOORD

Zodra de nacht valt, ontwaken de doden en zwerven door de straten van Hoorn. Maak je klaar voor een huiveringwekkend avontuur.

 

Durf jij het aan? Ben je moedig genoeg om tussen de zombies te lopen, of geef je de voorkeur aan schoon blijven?

Cursed Prison

9. BREED

In deze gevangenis zitten Hoorn's meest angstaanjagende figuren gevangen. Maar let op, niets is wat het lijkt. Demonen hebben zowel hen als hun bewakers overgenomen. Durf jij ze te bezoeken? Wees op je hoede, want als een gevangene je te pakken krijgt, zal je het daglicht nooit meer zien. Of misschien word je eeuwig vastgezet door een van de bewakers!

Cursed Prison.jpg
Northern Church Asylum_edited.jpg

Northern Church Asylum

10. NOORDERKERK

Het is een zware avond voor de bewakers in het Northern Church Asylum; de zwaar beveiligde gevangenis voor de meest gestoorde criminelen.

De artsen hebben geprobeerd een vaccin te ontwikkelen tegen het psychotische gedrag van de gevangenen, maar het lijkt een averechts effect te hebben gehad. 

 

Niet alleen de gevangenen, maar ook de bewakers zijn inmiddels geïnfecteerd met een virus dat de meest angstaanjagende figuren creëert. 

Welke gruwelen, bizarre taferelen en horror situaties zal dit opleveren? Durf jij nog een bezoek te brengen aan het Northern Church Asylum?

bottom of page