top of page

ROUTE 2022

KIDSWALK      
18:45 UUR VERZAMELEN - 19:00 UUR STARTEN

ADULTWALK  

20.45 UUR VERZAMELEN - 21.00 UUR STARTEN

In 2022 had de Halloween Horrorwalk Hoorn voor het eerst in de geschiedenis een andere route. Dit jaar is de start op de Roode Steen, in plaats van het eind. De route is voor een groot deel omgedraaid met hier en daar wat wijzigingen, in vergelijking met voorgaande jaren.

VerzamelPunt

1. ROODE STEEN 

Dit jaar verzamelen we op de Roode Steen en eindigen we op de Vale Hen.

We verzamelen om 18:45 uur voor de Kids Walk en 20:45 uur voor de Adult Walk.

PIRates Cove

2. LANGE KERKSTRAAT

All hands on deck! De moordlustige bemanning van Ooms Feestwinkel wacht je op in the Pirates Cove. Houd jij je hoofd boven water of lukt het de piraten om je kapot te maken?

DE POPPENHOEK

3. KRUISSTRAAT / NIEUWSTEEG

Speel jij nog met poppen? En zet je ze 's avonds dan in een hoekje? Netjes aan een tafeltje? En als je dan het licht uit doet, kijken ze je dan aan? En als je met je ogen knippert, zijn ze dan bewogen?

In deze poppenhoek gebeuren vreemde dingen... Durf jij nog te slapen?

THE FREAKY PUMPKIN FARM

4. NIEUWE NOORD

Bij deze boeren geen koetjes en kalfjes, maar een veld vol vervloekte pompoenen. In deze scarezone kan je maar beter goed om je heen kijken, want de meest griezelige figuren kunnen overal vandaan komen.

HORROR PLAYGROUND

5. DUINSTEEG

Ook graag een knuffel ontvangen? Ik zou maar oppassen wie jij wel en geen knuffel geeft want het kan nog wel eens je laatste zijn.

Horror Playground.jpg
the-joker-g42f4cf2aa_1280_edited.jpg

FILM VILLAINS

6. GROTE NOORD

Hahaha! Jij dacht rustig je favoriete film te kijken zonder gestoord te worden door de slechteriken die erin spelen? Wat jammer nou, gaat niet gebeuren! Ze komen tot leven!

Durf jij deze creeps te passeren?

DEVIL'S CIRCUS

7. KLEINE NOORD / SLIJKSTEEG

Dit geheimzinnige circus heeft duistere banden gesmeed en zoekt nog nieuwe leden... Durf jij een kijkje te nemen? Of neem je beter de benen? Zie onze show vol met gelach en gekakel of staar in zijn ogen... Kom toch in de kooi, voed het spektakel.

pexels-elina-fairytale-3811011_edited.jpg
Spookhuis_edited.jpg

THE BLACK PLAGUE

8. NOORDERKERK

Welkom in de donkere middeleeuwen. De pest heerst over de hele wereld en helaas is ook het prachtige havenstadje Hoorn getroffen door deze vreselijke ziekte. De kerk op de Kleine Noord wordt nu gebruikt om de vele doodzieke burgers op te vangen. Men denkt dat de ziekte zich verspreidt via ratten, maar is dit wel zo? Niemand is veilig die binnen helpt en mensen worden gek van pijn, verdriet en radeloosheid. Durf jij naar binnen te gaan? Eén ding is zeker, raak niks aan en pas op voor de ratten en ander ongedierte.

Fotopunt

9. CLAES MOLENAARSGANG

Aan het einde van de route is er een spektaculair fotopunt ingericht. Een professionele fotograaf zal hier de meest griezelige plaatjes schieten, welke je later afgedrukt kan kopen bij Ooms Feestwinkel.

44965615_496238147556626_9098536372855111680_n_edited.jpg
bottom of page